NHL-resa till Toronto i samarbete med Hockeysverige

1-6 april 2020 har du möjlighet att följa med på en oförglömlig hockeyresa till Toronto tillsammans med Supreme Travel och Hockeysverige, där hockeyoraklet Uffe Bodin kommer att vara färdledare. Under resan till Toronto kommer du att få uppleva två matcher i Scotiabank Arena, grundseriens två sista matcher som kan vara otroligt betydelsefulla. Samtliga lag är dessutom Original Six-klubbar - de ursprungliga lagen i NHL. Resans andra dag inleds med att Uffe Bodin tar oss med till Hockey Hall of Fame innan William Nylanders Toronto Maple Leafs tar emot svensklaget och Dylan Larkins Detroit Red Wings. På den fjärde dagen gästas William Nylanders Toronto av rivalen Montreal Canadiens i en sprakande säsongsavslutning. I resans pris ingår dessutom en heldagsutflykt till sanslöst vackra Niagarafallen. Som om inte det vore nog stannar vi på en vinprovning på vägen hem tillbaka till Toronto. På kvällen finns möjlighet, mot pristillägg, att bevittna fjolårets NBA-mästare Toronto Raptors ta emot Milwaukee Bucks i Scotiabank Arena. Den här guldkantade resan till Toronto vill du inte missa - säkra din plats redan idag.

Pris från 17 950 kr per person

 
 
Hockeysverige Supreme Travel
 
westin+harbor+castle+supreme+travel.jpg

BOENDE

Westin Harbour Castle
****

På fyrstjärniga The Westin Harbour Hotel lär du trivas under din resa till Toronto. Hotellet ligger centralt och vackert vid stadens hamn med riktigt bra utsikt över Ontariosjön. Hotellet är fullt utrustat med pool, fitnesscenter, Wi-Fi och här har du också nära till CN Tower, Rogers Center och Toronto Maple Leafs hemmarink.

Maple Leafs Red Wings Canadiens Supreme Travel

MATCHER

2 april 2020
Toronto Maple Leafs - Detroit Red Wings
Scotiabank Arena

3 april 2020 - mot tillägg
(Toronto Raptors - Milwaukee Bucks)
Scotiabank Arena

4 april 2020
Toronto Maple Leafs - Montreal Canadiens
Scotiabank Arena

Flyg Lufthansa Toronto Supreme Travel

FLYG

1 april 2020
Stockholm Arlanda 10:00 - Frankfurt 12:10
Frankfurt 13:50 - Toronto 16:20

5 april 2020
Toronto 18:20 - Frankfurt 08:00
Frankfurt 10:20 - Arlanda 12:25 (+1)

DAG 1 ANKOMST

Vi landar på Toronto Pearson International Airport klockan 16:20 och tas därifrån till vårt hotell i centrala Toronto. På vägen dit går vi igenom innehållet samt hålltider på resan innan vi checkar vi in på Westin Harbour Castle.

Maple Leafs Red Wings Supreme Travel

DAG 2 GAMEDAY
TORONTO-DETROIT

Hockeyresans första dag inleds med att Uffe Bodin tar gruppen med till Hockey Hall of Fame innan Original Six-mötet och klassikermötet Toronto Maple Leafs och Detroit Red Wings väntar. Auston Matthews och William Nylanders Maple Leafs har varit det starkare laget på sistone men Red Wings har sylvassa centern Dylan Larkin i laguppställningen.

Niagara Falls Supreme Travel

DAG 3 UTFLYKT TILL NIAGARAFALLEN

På resan till Torontos tredje dag väntar en helt fantastisk upplevelse - nämligen en heldagsutflykt till vackra Niagarafallen. På vägen hem stannar vi på en vinprovning. Vinerna kring Ontario-området är riktigt bra. På kvällen har du möjlighet att bevittna fjolårets NBA-mästare Toronto Raptors ta emot Milwaukee Bucks i Scotiabank Arena.

Den här matchen finns som pristillägg
Matchbiljett till Toronto Raptors – Milwaukee Bucks.

Maple Leafs Canadiens Supreme Travel

DAG 4 GAMEDAY

Räkna med en elektrisk stämning i Scotiabank Arena där du tillsammans med en hockeytokig publik kommer att bevittna mötet mellan Toronto Maple Leafs och Montreal Canadiens. Klubbarna är de två framgångsrikaste i NHL-historien och rivaliteten är mycket stor.

Toronto+Supreme+Travel

DAG 5 HEMRESA

Efter en gedigen sportresa flyger vi från Toronto Pearson International Airport 18:20 på kvällen lokal tid, vilket innebär att det finns gott om tid att hinna köpa med lite souvenirer hem till familjen. Annars spenderar du de sista timmarna på din resa till Toronto med att promenera runt i staden.

Uffe+Bodin+Supreme+Travel

FÄRDLEDARE
UFFE BODIN

Uffe Bodin är chefredaktör för hockeysverige.se och medverkar i podcasten NHL-timmen. Han har stor erfarenhet av att resa i Kanada och har gjort många besök i Toronto tidigare. Om ni inte sprider det vidare kan vi dessutom avslöja att han var en fanatisk Maple Leafs-supporter under sin barndom. Det innebär att han kan dra en hel del anekdoter om klubben och dess historik.

INTRESSEANMÄLAN

Vi är experter på sportresor och hockeyresor till USA och Kanada. Du kan känna dig trygg i att lägga din sportresa i våra händer.

Observera detta är en intresseanmälan och inte bindande på något sätt
Ange antalet deltagare som totalt skall följa med i ert sällskap.
 

PRISER

Pris per person i dubbelrum 17 950 kr
Pris per person i enkelrum 21 950 kr

I PRISET INGÅR
Flygresa med Lufthansa t/r - Arlanda-Toronto
Flygskatter
Bagage 1 väska + 1 handbagage per person
Transfer flygplats – hotell med guide
4 nätter på Westin Harbour Castle Hotel Toronto
Utflykt till Niagarafallen med guide
Vinprovning med guide
Svensktalande färdledare - Uffe Bodin (chefredaktör på hockeysverige.se)
Besök på Hockey Hall of Fame

*Kontakta oss för pris på anslutning från Göteborg/Köpenhamn

Matchbiljett till
Toronto Maple Leafs - Detroit Red Wings
Toronto Maple Leafs - Montreal Canadiens

Mot pristillägg finns NBA
Toronto Raptors - Milwaukee Bucks

Resevillkor Supreme Travel
(Ladda hem)

 

Missa inte övriga NHL-resor med Supreme Travel

Vi har biljetter till alla NHL-lag