NHL-resa med rafflande New York-derby i samarbete med Hockeysverige

Direktflyg med SAS t/r, boende fem nätter på Doubletree Hilton Times Square West centralt på Manhattan, stadsrundtur, tre betalda upplevelser och två supermatcher från NHL väntar resenärerna på den här paketresan till New York 21-27 februari. Resans första match är mötet mellan New York Rangers och San Jose Sharks där de svenska stjärnorna Henrik Lundqvist och Erik Karlsson ställs mot varandra i Madison Square Garden. Tre dagar senare väntar en ny match, i en ny arena. Det är inte vilken match som helst utan New York-derbyt mellan New York Islanders och New York Rangers från Barclays Center. Under de lediga dagarna på din hockeyresa till New York har du möjlighet att upptäcka den här ikoniska staden. Central Park, Guggenheim, Frihetsgudinnan, Times Square, Top of the Rock är några av sevärdheterna du kan besöka under din vistelse. I resan ingår 3 utflykter och attraktioner samt 72 timmars hop on/hop off busspass. Du har också möjlighet att uppleva NBA-matchen mellan Brooklyn Nets och Orlando Magic i nya och fräscha Barclays Center i Brooklyn mot ett tillägg samt NHL-matchen New York Islanders mot Erik Karlssons San Jose Sharks i Nassau Coliseum.
Färdledare på denna resa är Kajsa Kalméus från Hockeysverige som bor i New York.

Pris per person i dubbelrum 16 990 kr

 
 
Hockeysverige Supreme Travel
 
Hilton Doubletree Times Square West

BOENDE

Hilton Doubletree Times Square West
****

Ett bra och centralt beläget hotell på Manhattan med vyer över Hudsonfloden. Hoteller ligger fem minuters promenad från Times Square och tio minuters promenad från Madison Square Garden. Bussterminalen Port Authority ligger också i närheten, vilket förenklar transfer till New Jersey och bland annat Met Life Stadium och flera outlets. Här, och kanske framförallt på rooftop-baren, lär du trivas under din resa till New York.

Rangers Sharks Islanders Supreme Travel

MATCHER

22 februari 2020
New York Rangers - San Jose Sharks
Madison Square Garden

23 februari 2020 - mot tillägg
(New York Islanders - San Jose Sharks)
Nassau Coliseum

24 februari 2020 - mot tillägg
(Brooklyn Nets - Orlando Magic)
Barclays Center

25 februari 2020
New York Islanders - New York Rangers
Barclays Center

Flyg sas direkt supreme travel

FLYG

21 februari 2020
Avgång: Stockholm Arlanda - 12:25
Ankomst: New York (Newark) - 14:55

26 februari 2020
Avgång: New York (Newark) - 17:20
Ankomst: Stockholm Arlanda - 07:15 (+1)

NYC+winter+Supreme+Travel

DAG 1 ANKOMST

Vi ankommer till New York cirka 15:00 lokal tid och vår svensktalande guide tar oss till vårt hotell på Manhattan. På vägen dit guidas vi kring allmän information om New York och resans innehåll samt hålltider. Sedan checkar vi in på Hilton Doubletree Times Square West. Hotellet har ett härligt läge väldigt nära Times Square.

gameday_quadro_rangerssharks.jpg

DAG 2 GAMEDAY

Dag två inleds med att vi träffas i hotellets lobby. Vår svensktalande guide tar oss ut på en rundtur i staden med buss och till fots. Här ser vi bland annat Central Park, 5th avenue, Tribeca, Chelsea Market, Ground Zero, Soho mm. Vi laddar sen upp för match tillsammans där två av Sveriges största stjärnor - Henrik Lundqvist och Erik Karlsson kommer att finnas på isen samtidigt när New York Rangers tar emot San Jose Sharks. En fantastisk start på vår hockeyresa till New York.

Top+of+the+Rock+Supreme+Travel

DAG 3 LEDIG DAG

I resans pris ingår tre valfria sevärdheter och du erhåller en lista på ett 50-tal attraktioner såsom: Top Of The Rock, Guggenheim, med flera. Det finns även möjlighet att välja rundtur i Madison Square Garden. Länk till alla attraktioner. På kvällen kan du mot tillägg se New York Islanders ta emot Erik Karlssons San Jose Sharks på Long Island i Nassau Coliseum.
Den här matchen finns som pristillägg
Matchbiljett till New York Islanders - San Jose Sharks från ca 400 kr per person.

central+park+supreme+travel+resa+till+new+york.jpg

DAG 4 LEDIG DAG

I resans pris ingår ett busspass för dubbeldäckarna i staden. Det är en så kallad Hop on/Hop off-buss där du under 72 timmar kan hoppa på och av precis som du vill i tre olika rutter. På kvällen spelar NBA-laget Brooklyn Nets hemmamatch i nya och fräscha Barclays Center i Brooklyn och mot ett tillägg kan vi ordna med matchbiljett.
Den här matchen finns som pristillägg
Matchbiljett till Brooklyn Nets - Orlando Magic från ca 800 kr per person.

Islanders Rangers Supreme Travel

DAG 5 GAMEDAY

New York-derbyt som i folkmun kallas för The battle of New York. Long Island mot Manhattan. Lillebror mot storebror. Matthew Barzal mot Kappo Kakko. Artemi Panarin och Henrik Lundqvist mot Anders Lee och Semyon Varlamov. Här finns alla förutsättningar för en match du sent ska glömma.

Newark airport

DAG 6 HEMRESA

Efter en spännande hockeyresa till New York lämnar vi Manhattan vid 14-tiden. Privat transferbuss tar oss ut till Newark flygplats.

Kajsa+Kalmeus+Supreme+Travel

FÄRDLEDARE
KAJSA KALMEUS

Kajsa Kalméus är skribent och innehållskapare på hockeysverige.se sedan fyra år tillbaka. Hon brinner för att berätta historier där man får möta människan bakom sporten, oavsett om det är en maskot, en materialare eller en spelare. Kajsa bor för tillfället i New York där hon bevakar NHL på nära håll. Om ni mot förmodan tröttnar på att snacka hockey kan ni utmana henne i Friends-kunskap eller att skala räkor.


 

Tre betalda upplevelser ingår - du väljer själv bland 55 olika

I vår paketresa ingår en QR-kod som ger dig fritt inträde till tre av New Yorks mest attraktiva upplevelser. Totalt finns 55 olika upplevelser att välja mellan. Guidade turer, olika museer, attraktioner och mycket mer - det är du som väljer vad du vill uppleva! Dessutom kan du byta ut upplevelser mot gratis lunch på några av stans restauranger, exempelvis Grotta Azzurra (Little Italy), Bella Napoli (Midtown) eller Applebee’s.

 
Top of the Rock Supreme Travel

Top of the rock Stadens bästa utsikt

Utsiktsvångarna på toppen av Rockerfeller Center, Top of the Rock, ger dig förmodligen New Yorks häftigaste upplevelse när det kommer till utsikt. Observationsplanet finns i tre olika våningar där den högsta är utomhus och ger dig utsikt mot förtrollande Central Park i norr och Empire State Building i söder. Ett liknande alternativ är One World Observatory.

Madison Square Garden All Access Tour Supreme Travel

Madison Square Garden All Access

“The Garden” är förmodligen världens kändaste arena med en kapacitet på 20 000 åskådare. Förutom att vara NHL-laget New York Rangers och NBA-klubben New York Knicks hemmaarena används “MSG” till konserter och mängder andra evenemang. Med All Access Tour får du en exklusiv guidad tur med en historisk återblick på några av de kändaste ögonblicken i arenans historia.

Statue+of+liberty+supreme+travel

Frihetsgudinnan mäktig staty

På Liberty Island finns ett annat av stadens kännetecken - den totalt 93 meter höga och minst sagt mäktiga statyn av frihetsgudinnan. Statyn ligger på Liberty island vid Hudsonfloden och besöks årligen av miljontals människor. Bestämmer du dig för ett besök hit gäller det att sätta väckarklockan tidigt.

Vi tipsar även om dessa upplevelser som är kostnadsfria

Central Park Supreme Travel

Central Park juvelen på Manhattan

Förmodligen världens mest kända park. Mitt på Manhattan, bland alla skyskrapor ligger den här 340 hektar stora park. Vill du ta en löprunda eller bara en promenad i lite lugnare miljö är det här definitivt platsen för dig. Varför inte snöra på dig skridskorna och på någon av parkens två skridskobanor, Wollman Rink och Lasker Rink.

Times Square Supreme Travel

Times Square en av världens populäraste
platser

Ett absolut måste när du besöker New York, men var beredd på att trängas. Times Square, är nämligen en av världens populäraste och folktätaste platser. Det som kännetecknar platsen är dock de enorma och färgglada LED-skärmarna på byggnaderna.

Brooklyn Bridge Supreme Travel

Brooklyn Bridge Världens största hängbro

Brooklyn Bridge är världens största och New Yorks äldsta hängbro. Den sträcker sig över Från Manhattan till Brooklyn över East River och är vacker så väl i dags- som kvällsljus. Vi rekommenderar en promenad över bron där du får en makalös vy över Manhattans skyskrapor.

INTRESSEANMÄLAN

Vi är experter på sportresor och hockeyresor till USA och Kanada. Du kan känna dig trygg i att lägga din sportresa i våra händer.

Observera detta är en intresseanmälan och inte bindande på något sätt
Ange antalet deltagare som totalt skall följa med i ert sällskap.
 

PRISER

Pris per person i dubbelrum 16 990 kr
Pris per person i enkelrum 20 990 kr

I PRISET INGÅR
Flygresa med SAS Arlanda – New York t/r
Flygskatter
Bagage 1 väska + 1 handbagage per person
Transfer Flygplats – Hotell med svensk guide
Transfer Hotell - Barclays Center (Brooklyn) t/r
5 nätter på Hilton Doubletree Times Square West
Stadsrundtur på Manhattan med svensktalande guide
72 timmars hop on / hop off buss som tar dig runt Manhattan
3 valfria utflykter/attraktioner/museum (Se vilka här - länk)
Färdledare från Hockeysverige (Kajsa Kalméus)

Matchbiljett till
New York Rangers – San Jose Sharks (Lower Level sektion 111/113)
New York Islanders - New York Rangers (Lower Level sektion 19)

Mot pristillägg finns NBA & NHL
Brooklyn Nets - Orlando Magic från ca 800 kr per person
New York Islanders - San Jose Sharks från ca 400 kr per person

Hör med oss om inrikes anslutningar i SAS nätverk.
Pris för anslutning från 990 kr per person.


Viktig information gällande
inresa till USA
(ESTA)


Resevillkor Supreme Travel Sweden AB
(Ladda hem)


Vi har biljetter till Broadway och till alla lag i New York

 

Missa inte övriga NHL-resor med Supreme Travel